top of page

Over ons

Lichtstudio vd Bosch, Deil-21-1.jpg
IMG_5841-1.jpg

Ruim zestig jaar aan de top

Al meer dan zestig jaar bieden we particulieren en bedrijven een lichtbeleving die de verwachting overtreft.

 

Hoe? Door goed naar hen te luisteren en exact aan te voelen wat voor lichtplan daarbij past. Door persoonlijk contact te hebben en een gemoedelijke sfeer te creëren. En door net dat beetje extra te bieden: we hebben alle specialistische kennis in huis en draaien nergens onze hand voor om.

Innovatief familiebedrijf

Het begon allemaal in 1959: toen Henk van den Bosch in Harderwijk een installatiebedrijf begon dat na plotselinge sterfte over werd genomen door neef Jaap van den Bosch. Al snel ontwikkelde het bedrijf zich tot een ware lichtexpert vol bijzondere lichtarmaturen. Vanuit alle hoeken van het land werd onze designverlichting bezocht en sinds 2007 staat Jaaps dochter Laura van den Bosch aan het roer van onze prachtige lichtstudio, showroom én eigen montageafdeling.

 

Laura begrijpt als geen ander hoe snel de designtrends en lichttechnieken zich ontwikkelen en waar de perfecte lichtbeleving aan moet voldoen. Hierin werkt ze nauw samen met een compleet bouwteam: van de keukenleverancier en aannemer tot de stukadoor en installateur. En met een team van professionele lichtexperts natuurlijk.

Mensen

Mensen verrassen en verwachtingen overstijgen. Dat is de passie die onze lichtexperts met elkaar delen. En dit vraagt om meer dan alleen licht.

 

Het is een gevoel, een bepaalde sfeer en de perfecte balans tussen allerlei elementen.

 

Wat dit voor ons betekent en wie wij zijn? Dat vertelt een aantal lichtexperts je hier!

Mensen
bottom of page