top of page

Lichtplan bestaande situatie

Creativiteit en kennis van licht: de twee basisingrediënten voor een perfect verlichte woning of kantoorruimte. Op basis van vaste aansluitpunten creëren we een totaal nieuwe omgeving met de sfeer die jij zoekt. Wil je licht op een plek waar geen aansluiting zit? We denken graag met je mee over creatieve lichtoplossingen.

IMG_5582-1.jpg
Bosch verlichting, project Dedemsvaart low res-6.jpg

Contact opnemen of binnenlopen

Stap 1

Of je nu een enkele lamp zoekt, toe bent aan een andere sfeer in je woning of bedrijf of een bepaald kunstwerk wil accentueren, we regelen het voor je.

 

Je hoeft alleen maar bij ons binnen te lopen of contact op te nemen. Zodra we je wensen tot in detail kennen, starten we met het ontwerpen van een lichtplan op maat.

Lichtplan bespreken in showroom

Stap 2

Het is tijd voor koffie. Je wordt uitgenodigd in onze showroom waarin we je stap voor stap meenemen in het lichtplan.

 

Uit meer dan 100 verschillende merken hebben we de mooiste designverlichting samengebracht in een indrukwekkend totaalconcept, afgestemd op jouw interieur en de architectuur.

 

Overal is over nagedacht. De verhouding in basislicht en decoratieve designverlichting is perfect in balans en geeft exact het gevoel waar jij naar op zoek bent.

Heb je zelf een specifieke lamp in gedachten die net niet het juiste licht geeft? Geen probleem. Met ons ruime aanbod zijn we in staat om flexibel mee te bewegen en het totaalconcept binnen no time weer in balans te brengen.

 

Jij bepaalt wat je mooi vindt, terwijl wij het lichtplan zowel esthetisch als licht-technisch bewaken. Zodra je helemaal tevreden bent, bespreken we de begroting en geven we een indicatie van de levertijden.

 

Zo weet jij precies wanneer je kunt genieten van het echte thuisgevoel of een perfect verlichte kantooromgeving.

Realisatie en montage

Stap 3

De uitvoering van een lichtplan valt of staat met de juiste montage. Daarom komen onze eigen monteurs bij je langs, waarbij ook je interieur in goede handen is.

 

Zij beschikken niet alleen over de juiste technische kennis, maar ook over de benodigde creativiteit om armaturen zo mooi mogelijk te monteren.

 

Daarnaast werken we voor het bedienen van de verlichting met confessionele dimmers of domotica systemen, zoals KNX en Casambi. Hierover vertellen onze technische adviseurs je graag meer!

Afspraak lichtplan bestaande situatie

Benieuwd hoe we jouw woning of kantoor naar een hoger niveau tillen met licht?

 

Neem gerust contact met ons op.

 

We bespreken graag jouw specifieke situatie en wensen voor een passend lichtplan.

IMG_0840-1.jpg
bottom of page