Week spotlight: Brand van Egmond (Ersa)

Bij Brand van Egmond zijn lampen meer dan alleen de gedachte van het verlichten van een ruimte, iedere creatie is namelijk een waar kunstwerk op zich. Het Nederlandse designlabel is ontstaan uit de passie voor verlichting en design van de oprichters Wiliam Brand en Annet van Egmond. Dat is ook goed te merken aan de hedendaagse collectie. Ieder design wordt met de hand gemaakt en met uiterste precisie ontworpen waardoor de lat zeer hoog wordt gelegd en de kwaliteit wordt gewaarborgd. De collectie van Brand van Egmond valt te typeren als verrassend en creatief. Door de eindeloze vrijheid van de ontwerpers is werkelijk geen lamp hetzelfde.

Rechts van u ziet u de Ersa, een fantastisch design.

verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Neem een kijkje in onze showroom om deze lamp te bewonderen.


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten