Week spotlight: Brand van Egmond (Ersa)

25.03.2020

Bij Brand van Egmond zijn lampen meer dan alleen de gedachte van het verlichten van een ruimte, iedere creatie is namelijk een waar kunstwerk op zich. Het Nederlandse designlabel is ontstaan uit de passie voor verlichting en design van de oprichters Wiliam Brand en Annet van Egmond. Dat is ook goed te merken aan de hedendaagse collectie. Ieder design wordt met de hand gemaakt en met uiterste precisie ontworpen waardoor de lat zeer hoog wordt gelegd en de kwaliteit wordt gewaarborgd.  De collectie van Brand van Egmond valt te typeren als verrassend en creatief. Door de eindeloze vrijheid van de ontwerpers is werkelijk geen lamp hetzelfde.

 

 

Rechts van u ziet u de Ersa, een fantastisch design.

verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

 

 

Neem een kijkje in onze showroom om deze lamp te bewonderen.

 

 

Please reload

Onze lichtadviseurs
Recente berichten

August 22, 2019

July 31, 2019

Please reload

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Martijn

Lichtadviseur