Uitbreiding showroom

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de verbouwing van onze showroom. De eerste ruimtes zijn (bijna) klaar dus we willen vast een kleine sneakpreview geven van het resultaat. Wij presenteren hier o.a. een uitgebreide collectie van het exclusieve label Aqua Creations. Boven de tafel van Teboveldt hebben we een compositie ringen van Jacco Maris. In de hoek hebben we de collectie Alysoid van Axolight hangen, een geweldige model wat het ook goed doet in o.a. vides. De mooie stalen deuren van Dibbet Doors and more maken het plaatje compleet! Binnenkort meer foto’s van onze nieuwe showroom! Benieuwd? U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Harderwijk!!


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten