Uitbreiding showroom

28.02.2019

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de verbouwing van onze showroom. De eerste ruimtes zijn (bijna) klaar dus we willen vast een kleine sneakpreview geven van het resultaat. Wij presenteren hier o.a. een uitgebreide collectie van het exclusieve label Aqua Creations. Boven de tafel van Teboveldt hebben we een compositie ringen van Jacco Maris. In de hoek hebben we de collectie Alysoid van Axolight hangen, een geweldige model wat het ook goed doet in o.a. vides. De mooie stalen deuren van Dibbet Doors and more maken het plaatje compleet! Binnenkort meer foto’s van onze nieuwe showroom! Benieuwd? U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Harderwijk!!

 

 

Please reload

Onze lichtadviseurs
Recente berichten

August 22, 2019

July 31, 2019

Please reload

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Martijn

Lichtadviseur