DIERENDAG

Het is dierendag, om in het thema van onze trouwe viervoeters te blijven heb ik voor vandaag 6 leuke dieren design lampen bij elkaar gezocht.

Groot groter grootst: het paard van Moooi, oké ik beken… Voor dit statige luxe paardje moet je net even een beetje extra ruimte over hebben wil hij tot zijn recht komen. Maar tof is dit levensgrote paard zeker!

Het blije merk Karman tovert speciaal voor vandaag een konijntje uit de hoge hoed.

Leuk idee voor in een vide als je echt wat anders wilt.

Het speelse ontwerp oogt heel dynamisch en weet zelfs de meest serieuze ruimte een knipoog te geven.

Zelf vind ik de Pooping Dog van Whatshisname geweldig. De grote jongen heet Good Boy en zijn kleine vriend is Good Puppy. De aan en uit schakelaar zit in de drol en de bediening daarvan voelt wat ongemakkelijk in het begin. Het is 1 van de weinige keren dat op hondenpoep staan zinvol is.

Ingo Maurer laat met het ontwerp Johnny B. Butterfly zo prachtig zien hoe belangrijk licht is voor alles wat leeft. Dit verfijnde lieflijke ontwerp weet in al zijn eenvoud elke ruimtes om te toveren naar een ruimte die tot de verbeelding spreekt.

Seletti staat bekend om zijn eigenwijze ontwerpen. De meest bekende lamp van Seletti is de Monkey’s lijn. De aapjes kunnen staan, zitten of opgehangen worden. Mocht je ze willen zien, dan klauteren ze in het pand van Van Den Bosch verlichting in Harderwijk.

Als laatste in de rij hebben we de bekende vlieg Madam Filou van Oligo. Met de theezeef als ogen blijft het een heel leuk en toch betaalbaar lampje.

TIP: Ook leuk om cadeau te geven of te krijgen!


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten