VACATURES


Lichtadviseur en / of verkoopadviseur verlichting fulltime (parttime bespreekbaar)

Van den Bosch verlichting staat al bijna 60jaar voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Ons enthousiaste team bestaat uit lichtontwerpers, sales, technische begeleiding en montage. Er heerst een no nonsens mentaliteit. Iedereen is bij ons onderdeel van het complete team. We werken gezamenlijk aan een zo goed mogelijk eindresultaat. Onze klanten komen vanuit heel Nederland om inspiratie op te doen in onze showroom en zich door ons te laten adviseren over de juiste verlichting voor hun woning, tuin of bedrijfspand. Onze focus ligt met name op woningen in het hoge segment maar ook het verlichten van horecagelegenheden en bedrijfspanden behoort tot onze expertise. We werken nauw samen met architecten en installateurs.

Ontwerper

Als ontwerper bij lichtstudio Van den Bosch ben je van alle markten thuis! Je ontwerpt en verkoopt lichtconcepten. Je bent een speler binnen ons kleine gemotiveerde team. Je bent reeds werkzaam in de verlichtingsbranche of bezit minimaal de basiskennis van verlichting en bent bereid je te verdiepen in het vakgebied. Enige kennis van computerprogramma’s zoals AutoCAD of Dialux is een pré maar geen must.

Verkoopadviseur

Voor onze showroom zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur. In deze functie ben je ten eerste verantwoordelijk voor de showroom. Voor al onze klanten nemen we de tijd om ze een goed advies te geven en dat begint meestal met het luisteren naar de wensen van de klant. Als je reeds werkzaam bent of ervaring hebt in interieur of bouwbranche is dat een pré maar geen must. Ook verkopers in een andere branche of schoolverlaters met verkoop skills en affiniteit met design en interieur zijn meer dan welkom.

Tevens is een combinatie van beide functies bespreekbaar.

Monteur/Lichtmonteur

Voor deze functie is ervaring in de branche een pré.

Je gaat van klus naar klus en monteert lampen inbouw en opbouw. Zo kent de functie veel vrijheid en ben jij er zelf verantwoordelijk voor om de klus in goede banen te leiden.

Je werkt je in een hoger segment, het is daarom belangrijk dat je communicatieve vaardigheden aanwezig zijn. Daarnaast hoort hier ook bij dat er netjes gewerkt word. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Lichtmonteur die dezen rol toe kan lichten.

Deze functie is zowel fulltime als deeltijd beschikbaar.

tevens is deze functie voor zzp'ers beschikbaar.

Herken je jezelf in een van deze profielen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar laura@vandenboschverlichting.nl Wil je meer weten over een functie binnen ons bedrijf neem dan telefonisch contact op met Laura van den Bosch 0341-413319 of 06-53253773.

(*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten