Summer time op batterijen

07.08.2018

De dagen zijn nog heerlijk lang, we komen niets te kort aan zonlicht en als het goed is, is ons vitamine D-peil ondertussen weer helemaal op niveau. De behoefte aan kunstlicht lijkt mijlenver weg in de zomer, maar de dagen worden vanzelf weer korter. Toch nog lekker buiten zitten tijdens die lange, zwoele zomeravonden? Met oplaadbare lampen hou je het gezellig.

 

Oplaadbare lampen

 

Langzaam komen er steeds meer oplaadbare lampen op de markt. De technologie in batterijen maakt een enorme groeispurt door. En de mogelijkheden met deze mobiele lampen zijn legio. Niet alles heeft een goede kleurweergave of een goede levensduur van batterij. Kwaliteit heeft nog zeker wel zijn prijs.

 

UMA – Pablo

Als echt zomergadget springt voor mij de UMA van Pablo er uit. Deze mobiele, oplaadbare lamp met box heeft een mooie vormgeving en leuke details. Het is goed, traploos dimbaar licht in een prachtige kleurweergave met 360 graden hi-fi surround sound. Dat is dus alles in één! Leuk voor in de tuin of op het bootje.  Met de Uma van Pablo sta je te allen tijde paraat voor een feestje.

 

Meer weten?

Nieuwsgierig naar deze multifunctionele zomervriend? Kom eens langs in onze showroom aan de Waltorenstraat 3 in Harderwijk.

 

Please reload

Onze lichtadviseurs
Recente berichten

August 22, 2019

July 31, 2019

Please reload

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Martijn

Lichtadviseur