“ Inspiratie opdoen op internet of je laten inspireren “

In een tijd waarin het internet je overspoelt met beelden lijkt het aanbod onbeperkt. Is dit ook echt zo? Internet is een geweldige informatiebron. Echter het is goed te weten dat Google en alle leuke App’ s zoals Instagram en Pinterest je interesses registreren. Het internet denkt na een paar kliks van de muis te weten wat je interesses zijn en zal je dat vervolgens ook laten zien. Ineens stopt de wereld aan mogelijkheden en lijk je niet meer uit de lus van veel van hetzelfde te kunnen komen. Voor echte nieuwe grensverleggende ideeën moeten we op stap, de deur uit en mensen ontmoeten. Musea, ateliers en showrooms prikkelen en stimuleren ons om verder te denken dan het bekende. Hier zijn mensen met een andere kijk op de wereld en met liefde voor hun vak. De showroom van Lichtstudio Van den Bosch is dé plek op gebied van verlichting om inspiratie op te doen. “Samen met onze klant openen we de deuren naar een andere wereld vol nieuwe, leuke, spannende en goed werkende ideeën” aldus Laura Van den Bosch. Onze adviseurs blijven zich constant en met veel enthousiasme vernieuwen in techniek en design. Zo willen we blijven verrassen met onverwachte creatieve lichtoplossingen. Het thema van onze showroom is dan ook: laat je inspireren! De showroom van Lichtstudio Van den Bosch is gevestigd in Harderwijk. Ze adviseren klanten vanuit heel Nederland in verschillende lichtoplossingen. Of het nu om een enkele lamp gaat of om een compleet lichtplan voor een woning, kantoor of horecagelegenheid.

Tekst: Drieklomp Makelaars - magazine najaar 2017


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten