Licht: Ken je design klassiekers, dag 7

Vandaag staat de minimalistische en technische kroon 2097-30/50 van Gino Sarfatti in het zonnetje, ontworpen in het jaar 1958

Met circa 400 ontwerpen op zijn naam heeft Gino Sarfatti zijn strepen in de designverlichting absoluut verdient. Al zijn ontwerpen laten een eerlijkheid zien. Zo ook de kroon 2097-30/50. Snoer, staal en fitting zijn de basisonderdelen van elke lamp en vormen hier (puur en eerlijk in het zicht) de designwaarde van dit ontwerp. Een kroon ontdaan van alle toeters en bellen geeft hierbij een ontwerp dat na meer dan 60 jaar oprecht nog geen dag verveeld.

2097-30/50

#licht #klassieker #design #flos

Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten