Licht: Ken je design klassiekers, dag 2

27.09.2017

Vandaag een voor velen bekende: Arco van Flos, ontworpen door Achille & Pier Giacomo Castiglioni in 1962. Nog altijd een geliefde lamp. Het ontwerp is vaak een oplossing als er op een bepaalde plek geen stroomvoorziening is. Het oorspronkelijke model heeft een wit-grijs geaderde marmeren voet. Er is in een bepaalde periode een gelimiteerde versie uitgebracht met een zwart marmeren voet. Het armatuur heeft van oorsprong een E27 fitting maar is nu ook verkrijgbaar in een goede led-uitvoering. Verrassend in het ontwerp is de forse voet in combinatie met de ranke arm.

 

 

 

Please reload

Onze lichtadviseurs
Recente berichten

August 22, 2019

July 31, 2019

Please reload

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Martijn

Lichtadviseur