Lichtadviseur aan het woord

Soms vraag ik me af waarom ik toch altijd zoveel te vertellen heb aan mijn klanten over licht. Je kan toch gewoon zeggen: "Het is een mooie lamp" of "Hij past goed bij de tafel". Wat is het toch? Wat maakt dat licht voor mij zoveel meer is?

Licht is een essentieel onderdeel van ons bestaan. We zijn ons daar vaak niet van bewust totdat het niet goed geregeld is en het licht niet langer als prettig ervaren wordt. Waarom licht soms niet prettig voelt, kan zoveel verschillende redenen hebben. Soms is er gewoon te weinig licht, of is het niet goed verdeeld. Soms is de lichtkleur te koud of het licht te arm. Het kan natuurlijk ook de vormgeving zijn die niet past. Ook veranderen we als mens met de jaren. De lichtbehoefte neemt toe en verblinding wordt als veel vervelender ervaren. Daarnaast is licht heel persoonlijk en kan het zelfs binnen één gezin of kantoor door iedereen anders worden ervaren.

Het creatief en technisch samenbrengen van de lichtwens, de persoonlijke stijl en de architectuur geeft altijd veel voldoening en dat blijft toch één van de leukste dingen van het lichtvak.

In elke situatie kan een lichtplan zinvol zijn. Voor het herinrichten van een woning tot het bouwen van een nieuw huis. Laat je echter wel adviseren door een adviseur die bij jou en jouw situatie past. Bij van den Bosch verlichting zijn verschillende adviseurs aangesloten. Elke adviseur heeft naast de algemeen gewenste en vereiste kennis zijn eigen specialiteit. Wees welkom in onze showroom en laat je inspireren door één van onze adviseurs.


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten