Met Roxxane aan de wandel

De ‘Roxanne Leggera’ van Nimbus maakt licht wel heel flexibel. Dankzij deze oplaadbare, kwalitatief hoogstaande draadloze lamp behoren snoeren voorgoed tot het verleden. Het stoere, minimalistische ontwerp is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, waardoor het bij vrijwel ieder interieur past.

Roxxane is er in twee uitvoeringen: als leeslamp en als bureaulamp. De lichtopbrengst haalt maar liefst 800 lumen en bij goed - lees droog - weer kan de lamp zelfs mee naar buiten. De bijbehorende lithiumbatterij hoef je bij gebruik van de dimstand pas na 100 uur weer op te laden. Dat gebeurt met een slimme magnetische plug of een snoertje. Extra handig: de batterij is ook te gebruiken voor het opladen van een mobiele telefoon.

Vanaf eind mei in onze showroom.


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten