Designprijs voor Mountain view


Het internationale magazine Interior Design kende onlangs de Best of Year-award toe aan ‘Mountain view’ van Axo Light. Een terechte keus: deze prachtige lamp, ontworpen door de Rus Dima Loginoff, combineert het vakmanschap van mondgeblazen glas met een op de natuur geïnspireerd design.

Mountain view is geblazen in transparant glas en verkrijgbaar in vier uitvoeringen: chroom met helder of smoke gray glas, en goud met helder of amber glas. Het is bijzonder om te zien hoe het gekleurde glas in alle variaties een totaal andere beleving geeft van de lamp. Waar de heldere versie strak oogt, wordt de lamp chique met amber en grijs maakt het ontwerp juist spannender. Mede hierdoor is deze lamp goed toepasbaar in zowel zakelijke interieurs als thuis boven tafel. De LED-unit gebruikt 16 watt en geeft een lichtopbrengst van 1426 lumen.

Het korte filmpje hierboven toont het ambachtelijke blazen van het glas. Natuurlijk is de Mountain view ook te zien in onze showroom.


Onze lichtadviseurs

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Martijn

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Recente berichten