Vakbeurs Light + Building in Frankfurt

15.12.2016

 

Op het gebied van lichttechniek halen we iedere editie van Light + Building weer ons hart op. Ook tijdens de vakbeurs van 2016 waren geweldige nieuwe ontwikkelingen zien.

 

Dit keer viel met name de Oled op, een flinterdun lichtgevend velletje. Oled staat voor organic LED, een techniek die lichtarmaturen, maar bijvoorbeeld ook televisieschermen en smartphones, buigbaar maakt. De mogelijkheden van Oled zijn legio; nu al is zichtbaar hoe deze ontwikkeling onze kijk op licht gaat veranderen.
 

Wat lichtopbrengst en dimbaarheid betreft mag aan Oled nog wel wat worden gesleuteld. Toch waren in Frankfurt al werkbare toepassingen te zien, met name in de lichtsystemen van het Duitse merk Buschfeld. Onze lichtadviseur Tanja ??: ‘Ik vind Oled een aanvulling op bestaande lichttechnieken. Het grafische systeem biedt talloze mogelijkheden in een lichtspel met spots. Maar met de algemene verlichting die de Oled geeft is, het wel helemaal compleet.’

Please reload

Onze lichtadviseurs
Recente berichten

August 22, 2019

July 31, 2019

Please reload

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Martijn

Lichtadviseur