LED heeft de toekomst

23.05.2016

 

Hoe duurzaam kan verlichting zijn? Nadat de gloeilamp uit de gratie raakte, stapten veel mensen over op spaarlampen. Die gaan meestal langer mee, maar ze hebben als nadeel dat ze kwik bevatten – en dat is allesbehalve milieuvriendelijk. Bovendien investeert de lichtbranche nauwelijks meer in de techniek van spaarlampen. Halogeen ecoline staat ook bekend als redelijk energiezuinig, maar de toekomst ligt onbetwist bij LED-verlichting.  Over een jaar of vijf is waarschijnlijk niet veel anders meer verkrijgbaar dan LED.

Please reload

Onze lichtadviseurs
Recente berichten

August 22, 2019

July 31, 2019

Please reload

Laura van den Bosch, Eigenaresse/lichtadviseur

Tanja

Lichtadviseur

Alex

Lichtadviseur

Marc

Technisch adviseur

Martijn

Lichtadviseur